HEVAMI toont nieuwe hardmetalen straalturbine op Surface

Op de komende Surface vakbeurs in ‘s-Hertogenbosch van 4 t/m 6 oktober a.s. zullen wij een nieuwe hardmetalen straalturbine, type R410X, van het fabricaat RUMP Strahlanlagen tonen.

Registreer u hier voor een gratis bezoek aan de beurs!
Surface-2016-Banner-Ontmoetonsop
RUMP-hardmetalen-straalturbine-hevami
Voor de meeste werpstraalmachines volstaan de standaard straalturbines welke opgebouwd zijn uit gietstaal en/of gereedschapsstaal. Voor een aantal toepassingen is echter een hardmetalen turbine de betere oplossing. In veel gevallen gaat het hierbij om toepassingen waarbij men gebruik maakt van een agressief straalmiddel met een grote hardheid waardoor bij de inzet van een standaard turbine een extreme slijtage en daarmee korte standtijd van de onderdelen bereikt wordt. Omdat hardmetaal in vergelijk met gietstaal tot 20 maal langer mee gaat is dat de ideale oplossing voor deze toepassingen.

Naast de nieuwe hardmetalen straalturbine zullen wij een compacte hangbaan werpstraalmachine van RUMP en een injectiestraalcabine van het fabricaat AUER tentoonstellen.

Daarnaast zullen wij onze magnetische vloerreiniger demonstreren waarmee u gemakkelijk ferritisch straalmiddel van de vloer kunt verwijderen.

De nadruk ligt tijdens deze Surface beurs op straaltechniek maar voor al uw vragen op het gebied van schuren, polijsten, ontbramen en richten bent u ook van harte welkom!
U vindt HEVAMI op stand 474!

Registreer u hier voor een gratis bezoek aan de beurs!

Surface-2016-Banner-Ontmoetonsop


← Terug naar het nieuwsoverzicht