Gratis toegang TechniShow 2018

Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan onze stand op de TechniShow in Utrecht, waar wij ook dit jaar weer diverse machines tentoonstellen en live demonstreren.

Via onderstaand logo van de TechniShow kunt u zich aanmelden voor gratis toegang.

Dit jaar ligt onze focus tijdens de TechniShow met name op plaatbewerking. De volgende machines kunt u bij ons werkend bekijken:


Ontbraammachines
Wij zullen 3 ontbraammachines demonstreren voor het ontbramen en/of afronden van snijdelen. Van het fabricaat Loewer demonstreren wij de SwingGrinder ontbraammachine voor het flexibel ontbramen en afronden van kleine hoeveelheden. Voor de grotere aantallen tonen we een 4TD DiscMaster van Loewer en een DM1100C van NS Maquinas. Twee verschillende doorloop ontbraammachines welke beide geschikt zijn om zowel grotere als zéér kleine snijdelen te ontbramen.


Langbandschuurmachine
Ook tonen wij dit jaar weer twee langbandschuurmachines van Kuhlmeyer welke beide ideaal zijn om lasnaden te verwijderen en/of een finishing aan te brengen. Zo zullen wij de ZBS machine met handling tonen. Daarnaast tonen we de compacte langbandschuurmachine type EBSC.
Niet alleen de compacte vorm maar ook de flexibiliteit van de machine en de prijsstelling maken deze machine interessant voor een brede doelgroep.


Richtmachine
Verder zullen wij dit jaar ook een richtmachine van Kohler (type 400/18) demonstreren. Vanwege de toenemende kwaliteitsvraag in de markt zien wij ook de vraag naar het richten van snijdelen toenemen. Zo worden middels het richten de aanwezige spanningen in het materiaal in evenwicht gebracht en sterk gereduceerd, zodat deze gerichte plaatdelen zich nadien ook veel makkelijker laten kanten en lassen.


Buizenschuurmachine
Omdat veel plaatbewerkers ook buisprofielen verwerken zullen wij ook de ML100 buizenschuurmachine van NS Maquinas demonstreren. Deze buizenschuurmachine is geschikt voor het schuren van zowel rechte als gebogen buizen van rond 10 tot 114 mm.

Vanzelfsprekend kunt u bij ons tijdens de beurs ook terecht voor informatie over de overige machines welke wij in het programma hebben zoals bijvoorbeeld: werpstraalmachines, straalkasten, trommelontbraammachines, polijstmachines, afschuinmachines en veel andere machines op het gebied van de mechanische oppervlaktetechniek.
Graag zien wij u tegemoet in hal 7, stand C.098. De koffie staat klaar!


← Terug naar het nieuwsoverzicht