Vacature Allround Servicemonteur

Heb jij een ijzersterk technisch inzicht?
Dan is deze vacature vast iets voor jou!!!

In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van onderhouds-, reparatie- en montagewerkzaamheden aan met name straalmachines, ontbraammachines, bandschuurmachines en richtmachines bij onze klanten op locatie. Tevens verzorg je de rapportage en bestel je de benodigde onderdelen.

Wij zoeken voor deze zeer zelfstandige functie een enthousiaste en praktisch ingestelde monteur met minimaal mbo-denkniveau met bij voorkeur enkele jaren ervaring in het zelfstandig oplossen van storingen. Je kunt snel schakelen en “sleutelen”, hebt een sterk technisch inzicht en bovenal heb je een klantvriendelijke, flexibele en servicegerichte instelling.
De werkzaamheden zijn voornamelijk mechanisch, maar kunnen ook elektronisch zijn. Mocht je geen ervaring met elektronica hebben, is dat geen probleem mits je bereid bent om dit te leren.
Onze voorkeur gaat uit naar iemand die woonachtig is in de omgeving van Veghel.

HEVAMI is gespecialiseerd in de levering van machines en middelen voor mechanische oppervlaktebewerking in Nederland en België. Het bieden van technische oplossingen, het flexibel inspelen op de wensen van de klant en het opbouwen van langdurige relaties staat centraal bij ons. Als kleine organisatie zijn we al bijna twintig jaar uitstekend in staat om prettig samen te werken met zowel kleine- als grote opdrachtgevers.

Wij bieden je een uitdagende en zeer afwisselende functie in een informele organisatie met een prettige en open werksfeer.
Uiteraard bieden we goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een eigen volledig ingerichte servicebus en telefoon.

Solliciteren
Heb je interesse? Je motivatiebrief voorzien van CV kun je zo spoedig mogelijk mailen
naar hr@hevami.nl t.a.v. de heer Michel van Heeswijk.

Heb je vragen? Bel 0413-376602 of kijk verder op onze website.

Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie op je sollicitatie.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


← Terug naar het nieuwsoverzicht