Occasions

Muldenband werpstraler TurboTechnica

Muldenband werpstraalmachine van het fabrikaat TurboTechnica. Een dergelijk type machine wordt ook wel trommelband werpstraler genoemd. Machine is van het bouwjaar 1997 en technisch in een goede staat. Afmeting trommel: rond 850 x 1.000 mm breedte. De machine is voorzien van een 7,5 kW Rutten werpstraler. Deze machine is direct beschikbaar.

RUMP HANGBAAN STRAALMACHINE (verkocht!!!)

Rump omloop hangbaanstraalmachine, type 13 U/II, bouwjr. 1993. Machine is voorzien van 3 werpwielen met elk een vermogen van 11 kW.
De machine is op dit moment gedemonteerd en direct beschikbaar. De machine is tot het moment van demontage altijd in werking geweest.
Te stralen productafmeting bedraagt: rond 1500 mm x 1800 mm hoogte.

Gebruikte hangbaan werpstraalmachine type HB 16/16 W (verkocht!!!)

Deze straalmachine is voorzien van een enveloppen filter en een secundairfilter zodat de lucht teruggevoerd kan worden in de bedrijfshal.
Voorzien van een Y-hangbaansysteem waar aan elke hanger 400 kg gehangen kan worden.
De machine is voorzien van 2 werpstralers met elk 11 kW aan motorvermogen.
Te stralen productafmeting bedraagt: rond 1600 mm x 1600 mm hoogte.
Proefstralen op deze straalmachine is in overleg mogelijk.

NS Máquinas buizenschuurmachine (verkocht!!!)

Type ML100. De ideale machine voor het schuren van ovale, ronde, rechte en gebogen buizen. Deze machine is uitgevoerd met een automatische doorvoer en traploze frequentiegeregelde snelheid van de schuurbanden. Dit betreft een beursmachine welke direct uit voorraad leverbaar is.

NS Máquinas ontbraammachine (verkocht!!!)

1100 mm brede ontbraammachine van NS Máquinas, type DM1100C, ten behoeve van het effectief ontbramen en verronden van stans-, laser- en watersnijdelen. Dit is een nieuwe machine welke uit voorraad te leveren is.

Kuhlmeyer afschuinmachine, type FasenFix 4.1 (verkocht!!!)

Demo fase schuurmachine t.b.v. lasnaadvoorbereiding. Bjr. 2013. Deze machine verkeert in nieuwstaat. Te bewerken plaatdikte van 3 tot 80 mm. Bewerkingshoek van 0 tot 60 graden. Minimale afmeting 100×100 mm. Lengte onbegrensd.

Lindhorst ontbraamtrommel (verkocht!!!)

Type LIMA 600L uit 2009. Ontbraamtrommel voor het ontbramen van grotere hoeveelheden zaag-, brand- en/of plasmasnijdelen tegen zeer lage operationele kosten. Voorzien van een geluidsomkasting en afzuiging van de ontbraamtrommel. Machine is in een zeer goede staat.

ERNST breedband ontbraammachine (verkocht!!!)

Type EG3M-II-1400 uit 2006. De ideale machine voor het ontbramen van brand- en plasmasnijdelen. Volledig gereviseerd en voorzien van magneetbaan voor kleine delen.